L'empresa anglesa de fragàncies CPL Aromas va adquirir a finals de l'any passat l'empresa vilassarenca DM Fragances amb l'objectiu  de disposar d'un centre de producció al continent per subministrar els seus clients d'Europa.

">

El grup britànic CPL Aromas s'instal·la a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:05
16/01/2019

CPLL'empresa anglesa de fragàncies CPL Aromas va adquirir a finals de l'any passat l'empresa vilassarenca DM Fragances amb l'objectiu  de disposar d'un centre de producció al continent per subministrar els seus clients d'Europa.

La multinacional CPL Group s'acaba d'instal•lar a Vilassar de Dalt després d'adquirir l'empresa Destil·leries del Montseny (DM Fragances), una empresa familiar pertanyent a la família Rubio dedicada al disseny i fabricació d'essències i fragàncies per a productes de cura personal, roba i llar. Amb aquesta operació, el grup britànic, considerat un dels líders mundials en ingredients i fragàncies per a indústries del perfum, busca protegir-se del Brèxit amb un centre de producció propi al continent europeu.

Després de la compra per part del grup britànic, el mes d'octubre passat, la companyia de Vilassar de Dalt, fundada el 1910, continuarà gestionada per la família Rubio ja que Amàlia Rubio ja ha estat ratificada com a directora general de la filial. La fàbrica vilassarenca té capacitat per produir 5.000 tones de perfum a l'any i disposa de laboratoris destinats al disseny i creació, aplicació en productes finals i control de qualitat. La recentment rebatejada CPL Aromas Spain disposa actualment d'una plantilla de 24 persones que abans del mes de juny es preveu que augmenti fins a 28. CPL també preveu impulsar el creixement de la companyia catalana ampliant-ne la capacitat de producció i convertint-la en el centre de referència del grup en desenvolupament de perfums per al sector de la cura de la roba.

CPL Aromas és una empresa familiar, a mans dels germans Pickthall, i és un dels líders del sector de les fragàncies per a la indústria del pergum amb una facturació anual de 120 milions de dòlars. Amb la nova seu del grup a Vilassar de Dalt, CPL augmenta fins a 5 les fàbriques que té arreu del món, sumant-la a les d'Anglaterra, Hong Kong, Dubai i Colòmbia.