Ses Majestats els Reis d'Orient van arribar dissabte 5 de gener a Vilassar de Dalt, puntuals a la seva cita amb tots els nens i nenes del poble. Des de l'Hospital de Sant Pere, la comitiva reial va recórrer els carrers del poble entre les mirades atònites dels més petits.

">

Els Reis d'Orient porten una nit de màgia als nens i nenes de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:05
08/01/2019

Cavalcada ReisSes Majestats els Reis d'Orient van arribar dissabte 5 de gener a Vilassar de Dalt, puntuals a la seva cita amb tots els nens i nenes del poble. Des de l'Hospital de Sant Pere, la comitiva reial va recórrer els carrers del poble entre les mirades atònites dels més petits.

Tal i com mana la tradició, Melcior, Gaspar i Baltasar van començar la cavalcada des de l'Hospital de Sant Pere. Des d'allà va començar la Cavalcada de Reis 2019 on Ses Majestats van estar acompanyats en tota la rua pels patges i ajudants i també pels Diabòlcis Anònims i els tabalers i la carrossa de l'AMPA de La Immaculada. Dalt de les carrosses preparades per la Comissió de Festes, els tres Reis i el seu seguici van fer arribar la seva màgia a tots els racons de la vila.

Cavalcada Reis

Cavalcada Reis

Cavalcada Reis

Cavalcada Reis

Cavalcada Reis

Cavalcada Reis

Després de fer els tradicionals honors al nen Jesús i amb l'església i la plaça de la Vila plenes de gom a gom, Ses Majestats es van dirigir al públic recordant-los la importància de ser bones persones i instant-los a anar a dormir aviat per facilitar-los la feina. L'alcalde en persona els va rebre i els va fer entrega de les claus de totes les cases de la vila i del pa i la sal com a símbol d'hospitalitat. Allà mateix, Melcior, Gaspar i Baltasar van rebre les cartes de tots els nens i nenes tot just abans d'encetar la nit més màgica de l'any.

Cavalcada Reis

Cavalcada Reis