Carme Terradas va prendre possessió del càrrec de regidora aquest dimarts al vespre durant la sessió plenària del mes de desembre. Terradas pren el relleu a Josep Carlos Babot que va deixar el càrrec el ple del mes passat i estarà al capdavant de les regidories d'Educació i Esports.  

">

Carme Terradas pren possessió del càrrec de regidora al Ple del mes de desembre

Última revisió 12-02-2021 15:05
19/12/2018

Carme TerradesCarme Terradas va prendre possessió del càrrec de regidora aquest dimarts al vespre durant la sessió plenària del mes de desembre. Terradas pren el relleu a Josep Carlos Babot que va deixar el càrrec el ple del mes passat i estarà al capdavant de les regidories d'Educació i Esports.  

El Ple d'aquest mes de desembre ha servit, entre d'altres punts, per fer la presa de possessió de la nova regidora que s'incorpora a l'equip de govern després de la renúncia de Josep Carlos Babot que va deixar el càrrec el ple del mes passat. Carme Terradas estarà al capdavant de les àrees d'Educació i Esports.

Pel que fa a la resta de regidories que portava en Josep Carlos, Seguretat i Mobilitat i Comerç, les assumeix l'alcalde i la regidora Paula Lloret respectivament.