Aquest divendres s'han celebrat, al Poliesportiu de can Banús, les primeres Jornades Esportives Escolars d'aquest curs amb la implicació de les tres escoles del poble: l'escola Francesc Macià, l'escola La Immaculada i l'escola Sant Jordi.

">

Primera jornada esportiva escolar del curs 18-19

Última revisió 12-02-2021 15:05
14/12/2018

jornades esportivesAquest divendres s'han celebrat, al Poliesportiu de can Banús, les primeres Jornades Esportives Escolars d'aquest curs amb la implicació de les tres escoles del poble: l'escola Francesc Macià, l'escola La Immaculada i l'escola Sant Jordi.

Al llarg del curs tenen lloc tres Jornades esportives escolars. La d'aquesta setmana s'ha centrat en el shootball, un esport col·lectiu que té per objectiu eliminar els jugadors de l'equip contrari mitjançant el llançament d'una pilota.

jornades esportives

jornades esportives

Les Jornades esportives escolars estan organitzades pels centres escolars amb el suport de les regidories d'esports i educació de l'Ajuntament i són un espai de trobada molt valorat per professors i alumnes, ja que la competició es fa per equips integrats per alumnes dels tres centres. D'aquesta manera no guanya una sola escola, sinó que guanya un equip format a l'atzar, mixte i amb nens i nenes de les diferents escoles. Aquesta fórmula, que fa anys que s'aplica, permet fomentar la coneixença d'altres nens i nenes i crear vincles per aconseguir els objectius amb els nous companys.