L'Ajuntament ha tornat a tancar i a assegurar per complet la casa del carrer Folch i Torres que va ser ocupada pels autors de sis dels robatoris que hi va haver a Vilassar durant el mes d'octubre.  

">

Noves accions per la seguretat ciutadana

Última revisió 12-02-2021 15:05
05/12/2018

Foto de metal creado por rawpixel.com - www.freepik.esL'Ajuntament ha tornat a tancar i a assegurar per complet la casa del carrer Folch i Torres que va ser ocupada pels autors de sis dels robatoris que hi va haver a Vilassar durant el mes d'octubre.  

porta tapiadaDesprés de la detenció dels autors dels robatoris, la casa va tornar a ser ocupada per un altre grup de persones que alteraven la convivència ciutadana a la zona. Finalment i gràcies a l'actuació de la Policia Local, els ocupants han abandonat la casa i l'ajuntament ha procedit a novament a tancar-la i a assegurar-ne els accessos per tal d'evitar una nova ocupació.

En aquest sentit, l'ajuntament vol reforçar la plantilla de la Policia Local per incrementar la seguretat ciutadana al municipi degut a l'increment de robatoris que s'han produït en els darrers mesos a tot el Maresme. Aquest mes s'han contractat dos agents amb caràcter d'urgència mentre no es cobreixin definitivament les places contemplades en el procés selectiu per incorporar nous agents de policia al cos actual.