El Revela'T fa parada a Madrid

Última revisió 12-02-2021 15:05
03/12/2018

Sis anys després del seu naixement i plenament consolidat, el Revela'T, el Festival de fotografia analògica de Vilassar de Dalt fa un pas més i estrena edició d'hivern a Madrid. Els dies 7, 8 i 9 de desembre, fira, exposicions, ponències i tallers es faran un lloc al barri madrileny de Malasaña.

Aquest cap de setmana, del 7 al 9 de desembre, el Revela'T aterra a Madrid coincidint amb l'any de la setena edició del festival vilassarenc. Durant aquests tres dies els aficionats a la fotografia podran gaudir d'una fira comercial amb més de 20 marques i dues grans exposicions de fotografia: La Creciente del fotògraf argentí Alejandro Chaskielberg i Multiexpo, Tiervald, Monster de Frank Machalowski un reconegut artista alemany i altres més petites en diferents bars del barri de Malasaña. Una sèrie de ponències i tallers completen la programació d'aquests tres dies: Eduardo Momeñe, Juanan Requena, Estela de Castro, Martina Hache i altres interessants ponents parlaran sobre fotografia contemporània, fotollibres o tècniques diverses.

Revela'T Madrid


Totes aquestes activitats es desenvoluparan en diversos locals de Malasaña, un dels barris culturalment més actius culturalment: La Industrial, Espiritu23 i Dcollab. Tot tres molt propers entre ells i situats al voltant de la Plaza Dos de Mayo, un dels espais oberts més característics del barri.

El festival Revela'T va néixer el 2013 amb la missió de promoure la fotografia analògica creant una plataforma de trobada entre fotògrafs, galeristes i programadors culturals. El 2018, quan el festival celebra la setena edició comença una nova aventura, el Revela'T Winter Madrid, en un format diferent i a 6 mesos de l'edició de Barcelona, apostant per seguir difonent els valors de la fotografia analògica.

Tota la informació del Revela'T Winter Madrid clicant aquí.