El regidor Josep Carlos Babot deixa el càrrec i s'acomiada del Ple

Última revisió 12-02-2021 15:05
23/11/2018

El regidor Josep Carlos Babot (ARA Vilassar) ha presentat la seva renúncia al càrrec de regidor per motius personals i s'acomiada del ple en la sessió extraordinària que es va celebrar dijous al vespre.

Josep Carlos BabotDes del 2015 Josep Carlos Babot ha estat al capdavant de les regidories de Seguretat i Mobilitat, Comerç i Esports de l'Ajuntament de Vilassar. Ara, per motius personals, ha decidit renunciar al seu càrrec de regidor. El rellevarà a l'equip de govern la Carme Terradas, membre fundadora d'ARA Vilassar i número 9 de la llista electoral, amb una amplia formació i trajectòria en l'àmbit educatiu i fortament vinculada al teixit associatiu vilassarenc.

Josep Carlos es va acomiadar al Ple d'aquest dijous al vespre amb aquestes paraules:


La vida són cicles. I els cicles comencen i s'acaben. I avui jo n'acabo un. Haig de començar dient que per mi ha sigut un honor poder representar el poble de Vilassar de Dalt durant aquests tres anys, però que per coherència i honestedat amb el poble i, sobretot, amb mi mateix, aquest cicle s'acaba avui. La decisió em rondava pel cap des de ja feia dies, però després dels darrers esdeveniments ho vaig tenir molt clar.

I perquè ara, i perquè així? Doncs com he dit abans, per valors que de ben petit em van inculcar. Si sóc regidor és gràcies a la confiança que el poble ens va donar, per tant, crec que és de rebut que si no puc aportar tot allò que crec que s'hauria d'aportar, deixi pas a nova gent amb forces renovades.

Me'n vaig amb una sensació agredolça, però que crec que amb el temps i la distància es podrà valorar la feina que hem fet en un context molt molt difícil. Haig d'agrair a ARA Vilassar i a en Xavier Godàs la confiança que van depositar en mi per formar part d'aquesta llista electoral i d'aquest govern, i que espero haver retornat amb escreix. Donar les gràcies també a la resta de companys i companyes de govern, amb els que he pogut treballar colze a colze amb molts projectes amb un sol beneficiat: el poble. Agrair també als companys de consistori la cordialitat que hem mantingut, més enllà de les afinitats i els pensaments de cadascú. També a totes les persones i entitats amb qui m'he reunit per infinitat de temes, perquè de totes n'he après alguna cosa. I com no, agrair especialment el suport de casa, de la família, amb aquell escalf silenciós que sempre hi és quan el necessites.

Per acabar, un recordatori també per la gent de la casa, que també són una baula important de la cadena. Recordeu que estem aquí per servir a la gent, i a ells ens devem. No ho oblidem i arribarem allà on volem arribar, ja m'enteneu. El 2015 ARA Vilassar ens vam presentar amb el lema “Poble, progrés i país”. La idea no ha canviat. Gràcies infinites, ens trobarem als carrers, perquè nosaltres sempre hi som.



Des de l'Ajuntament de Vilassar agraïm la feina feta durant aquest temps al consistori.