Vilassar prepara els actes de commemoració de l'1 d'octubre

Última revisió 12-02-2021 15:05
25/09/2018

Dilluns 1 d'octubre coincidint amb el primer aniversari de la celebració del referèndum d'autodeterminació convocat pel govern de la Generalitat, Vilassar se sumarà als diferents actes de commemoració de l'1-O que es preparen arreu del país.

expo 1-OA Vilassar els actes de commemoració de l'1-O començaran a les 19 h a la plaça de Vila amb l'acte reivindicatiu dels dilluns organitzat per l'ANC, "Músics x la llibertat". En acabat serà el torn de l'acte institucional amb la inauguració d'una exposició que es podrà veure a la mateixa plaça en què l'Ajuntament ha volgut recordar en imatges la celebració del referèndum a Vilassar
ara fa una any. Dins el mateix acte es projectarà una vídeo que recull els diferents moments que es van viure al muncipi l'1-O.

Un cop finalitzi l'acte institucional, l'ANC i els CDR agafen el relleu dels actes commemoratius amb una marxa conjunta cap a la rotonda d'entrada al poble per destapar les noves plaques que donaran nom a la nova Plaça 1 d'Octubre tal i com es va aprovar per Ple. Un cop allà es renovarà l'estelada, es farà un reconeixement als voluntaris de les meses de l'1-O i l'ANC farà entrega a l'Ajuntament de plaques amb un recordatori per col·locar als cinc col·legis que van ser seu electoral l'1-O.

Tot plegat acabarà amb la cantada dels Segadors i un sopar de carmanyola a les pistes d'Atletisme davant el mural.

actes 1-O