Els alumnes de les tres escoles de primària del municipi han omplert els carrers de colors, jocs i activitats durant el matí d'aquest divendres coincidint amb el Dia Sense Cotxes. Aquest dia s'emmarca en la Setmana Europea de la Mobilitat 2018.

">

Les escoles envaiexen el carrer en el Dia Sense Cotxes

Última revisió 12-02-2021 15:05
21/09/2018

setmana mobilitatEls alumnes de les tres escoles de primària del municipi han omplert els carrers de colors, jocs i activitats durant el matí d'aquest divendres coincidint amb el Dia Sense Cotxes. Aquest dia s'emmarca en la Setmana Europea de la Mobilitat 2018.

Els alumnes de les diferents escoles de Vilassar han pogut gaudir d'un dia sense cotxes als carrers dels seus centres educatius que han estat tallats al trànsit per aquesta ocasió. Gràcies a aquest dia els més petits han pogut fer diferents activitats en un espai que, diàriament, representa un perill per a tots ells i que avui hi han pogut jugar sense problema.

dia sense cotxes Francesc Maciàdia sense cotxes

dia sense cotxes Immaculada

dia sense cotxes

dia sense cotxes Sant Jordi

dia sense cotxes sant jordi

I és que l'objectiu d'aquesta celebració és la concienciar sobre una mobilitat més sostenible, segura i saludable, com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. Per fer-ho possible l'ajuntament vol potenciar l'ús del Camí Escolar.