Un any més, la Sindriada arribava per Festa Major com un dels reptes per a tots aquells a qui els agrada menjar síndria i demostrar-ho en públic. El carrer del Casal va tornar a ser l'escenari del concurs que es va omplir a vessar per veure com els participants competien per menjar el màxim de síndria possible en un minut.

">

La Sindriada, tot un clàssic de la festa d'agost

Última revisió 12-02-2021 15:05
28/08/2018

Sindriada 2018Un any més, la Sindriada arribava per Festa Major com un dels reptes per a tots aquells a qui els agrada menjar síndria i demostrar-ho en públic. El carrer del Casal va tornar a ser l'escenari del concurs que es va omplir a vessar per veure com els participants competien per menjar el màxim de síndria possible en un minut.

Animats pel Pinyol, la Pell i la Polpa i els crits del públic assistent els concursants, dels més petits als més grans, van anar pujant dalt de l'escenari on havien de competir si volien ser els guanyadors d'entrades per la nova temporada del teatre La Massa. Uri Galvany va revalidar el títol tornant a guanyar aquesta edició després de menjar-se 6 talls de síndria en 1 minut.

Sindriada 2018

Sindriada 2018

Sindriada 2018

Sindriada 2018

Sindriada 2018

Sindriada 2018

Aquest any, l'animador de l'acte, Cèsar Carmona, va instar a participar-hi als regidors i regidores que eren entre el públic. Així en Pau Morales, la Paula Lloret i la Carola Llauró es van estrenar en aquesta edició de la sindriada acompanyats per un regidor de Font Rubí que també hi era d'espectador.