La sardinada popular i les havaneres del grup local Serra de Marina van posar el punt i final a la Festa Major dels Sants Genís d'aquest any deixant la imatge d'una plaça de la Vila plena a vessar.

">

La nit d'havaneres marca el final de la Festa Major dels Sants Genís

Última revisió 12-02-2021 15:05
28/08/2018

Sardinada popular i havaneresLa sardinada popular i les havaneres del grup local Serra de Marina van posar el punt i final a la Festa Major dels Sants Genís d'aquest any deixant la imatge d'una plaça de la Vila plena a vessar.

Les sardines amb pa amb tomàquet van lligades, des de fa uns anys, a la nit d'havaneres a la fresca que posa punt i final a la Festa Major d'agost. Més de 250 racions de sardines es van servir durant el sopar que va amenitzar el grup d'havaneres vilassarenc Serra de Marina.

Sardinada popular

Sardinada popular

Sardinada popular

Rom cremat i havaneres

Com mana tradició, el rom cremat, es va servir a mitja part del concert després de cremar-se una bona estona de la mà d'autoritats locals i voluntaris. Un any més, la gran assistència de públic va omplir la plaça de la Vila de gom a gom per viure el darrer dels actes del programa. Com ja és habitual la Bella Lola va tancar el concert tenyint de blanc la plaça de la Vila.  

Rom cremat i havaneres

havaneres

Havaneres

Havaneres i rom cremat

Durant l'acte final es va donar el premi del concurs Santa Llúcia Go. Un joc inspirat en l'antic concurs de Festa Major, Santa Llúcia Gloriosa, la Comissió de Festes proposa aquesta nova activitat que amaga fotografies antigues pels comerços i equipaments del municipi. La guanyadora va ser la Martina Buquet.