Aquesta setmana han finalitzat els treballs de condicionament i millora de l'edifici de l'Estrella com a espai polivalent, recuperant el dibuix històric de l'estrella que presidia el punt més alt.

">

Acaben els treballs de millora de l'històric edifici de L'Estrella

Última revisió 12-02-2021 15:05
26/06/2018

l'estrellaAquesta setmana han finalitzat els treballs de condicionament i millora de l'edifici de l'Estrella com a espai polivalent, recuperant el dibuix històric de l'estrella que presidia el punt més alt.

L'Ajuntament dona per finalitzats els treballs de millora que es van iniciar el passat mes de maig a l'edifici de l'Estrella. Els treballs, que han consistit en la col·locació d'un nou paviment, una nova porta d'accés i la renovació de la instal·lació elèctrica, han culminat amb el pintat de la façana i del dibuix històric de l'estrella que llueix el punt més alt de l'edifici.

L'Estrella

L'Estrella

L'Estrella

Obres l'Estrella

Una de les prioritats de l'equip de govern en l'àmbit dels equipaments era el de recuperar aquest espai històric que va ser seu de l'associacionisme vilassarenc des de finals del s.XIX. Des de l'any 2015 s'hi han fet diferents actuacions per recuperar l'Estrella per a un ús social després del trasllat de l'antic mercat.