Per tercer any consecutiu els alumnes de 4t d'ESO de l'IE Sant Jordi i els Serveis Socials municipals han portat a terme el projecte social comunitari a través del qual els joves i la gent gran han compartit habilitats i experiències durant el curs. Aquest divendres 22 de juny han posat punt i final al projecte amb una festa de cloenda al Casinet.

">

L'IE Sant Jordi i els Serveis Socials celebren el final del projecte de Serveis Comunitaris

Última revisió 12-02-2021 15:05
22/06/2018

Festa de cloenda Projecte comunitariPer tercer any consecutiu els alumnes de 4t d'ESO de l'IE Sant Jordi i els Serveis Socials municipals han portat a terme el projecte social comunitari a través del qual els joves i la gent gran han compartit habilitats i experiències durant el curs. Aquest divendres 22 de juny han posat punt i final al projecte amb una festa de cloenda al Casinet.

El Casinet va ser, un any més, el punt de trobada dels participants del projecte comunitari per celebrar la festa de cloenda. Els alumnes de 4t d'ESO de l'IE Sant Jordi va preparar un acte dedicat als usuaris del Casal de Dia i de l'Hospital de Sant Pere. Tant els joves com la gent gran van pronunciar unes paraules plenes d'emotivitat. L'alcalde, Xavier Godàs i la regidora de Serveis Socials, M. Lluïsa Ruhí, que han seguit el projecte des del seu inici , van acompanyar els protagonistes en l'acte de final de curs. A partir de les entrevistes efectuades i del recull de l'experiència de cadascun dels participants han elaborat un curtmetratge que s'ha pogut veure a la festa i que ha emcionat a molts dels usuaris.

Festa de cloenda Projecte comunitari

Festa de cloenda Projecte comunitari

Festa de cloenda Projecte comunitari

Festa de cloenda Projecte comunitari

Com a novetat, per elaborar el curtmetratge, aquest any han comptat amb el suport del Projecte Reacciona, una iniciativa per educar sobre temàtiques de cooperació, solidaritat, drets humans i cultura de la pau, a través de la realització d'una obra audiovisual produïda pels mateixos alumnes.

Festa de cloenda Projecte comunitari

Festa de cloenda Projecte comunitari

Podeu seguir tot el desenvolupament del projecte al nostre blog.