Gràcies a la línia de subvencions de Senyalització Turística de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament ha col.locat dos nous plafons de patrimoni a cal Notari i a la capella de Sant Sebastià. Aquesta nova senyalització se suma als que ja estan ubicats a les pistes d'atletisme, la Fornaca, can Pons, el Dolmen, l'Estrella, la Massa, can Manyer i carrers de cases de cós.

">

Nous plafons per promocionar el patrimoni local

Última revisió 12-02-2021 15:05
21/06/2018

Plafons_patrimoni 2108Gràcies a la línia de subvencions de Senyalització Turística de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament ha col.locat dos nous plafons de patrimoni a cal Notari i a la capella de Sant Sebastià. Aquesta nova senyalització se suma als que ja estan ubicats a les pistes d'atletisme, la Fornaca, can Pons, el Dolmen, l'Estrella, la Massa, can Manyer i carrers de cases de cós.

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt en col.laboració amb el Museu Arxiu de Vilassar segueix treballant en la línia de donar a conèixer d'una forma didàctica el patrimoni immoble de Vilassar. Aquesta setmana s'han instal·lat dos nous plafons turístics que permeten fer una ruta autoguiada pels principals elements del nostre patrimoni i fer-ho d'una manera divulgativa amb la presència d'un dibuix interpretatiu, fotografies i textos en idiomes, adaptats a disminuïts visuals amb la presència del llenguatge braille.

Aquesta xarxa turística i patrimonial ens acosta a conèixer molt més el poble des d'una actuació integradora en el paisatge i per a tots els públics en el marc del Pla Director de Turisme de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt.

Plafons_patrimoni_cal notari2108Plafons_patrimoni_sant sebastia2108