Vilassar de Dalt ha revalidat el Segell Infoparticipa per la qualitat i la transparència del web municipal. Un guardó atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació de la UAB i que any rere any apuja el llistó a les institucions públiques per garantir una transparència real en l'accés a la informació per part de la ciutadania.

">

Vilassar manté el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència del web municipal

Última revisió 12-02-2021 15:05
15/06/2018

banner segell 2017Vilassar de Dalt ha revalidat el Segell Infoparticipa per la qualitat i la transparència del web municipal. Un guardó atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació de la UAB i que any rere any apuja el llistó a les institucions públiques per garantir una transparència real en l'accés a la informació per part de la ciutadania.

mapa segell 2017El Segell Infoparticipa és un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB i és el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en els webs municipals. En aquesta quarta edició s'ha mantingut el nombre d'indicadors requerits (52), però s'ha prioritzat la qualitat de les informacions publicades i l'accessibilitat i facilitat per trobar-les.

Durant el 2017, Vilassar ha aconseguit una avaluació del 92,31% complint 48 dels 52 indicadors requerits. Això ha permès a l'Ajuntament estar entre els 92 ajuntaments catalans (dels 947 analitzats) que ha obtingut novament el Segell de transparència.

El resultats de l'avaluació es poden consultar en el Mapa Infoparticip@.