L'Ajuntament de Vilassar de Dalt estrena la temporada d'estiu amb la publicació d'un nou mapa turístic amb informació patrimonial, natural, festiva i comercial. El mapa es pot recollir de manera gratuïta als diferents equipaments municipals.

">

Vilassar edita un nou mapa turístic

Última revisió 12-02-2021 15:05
01/06/2018

mapa turísticL'Ajuntament de Vilassar de Dalt estrena la temporada d'estiu amb la publicació d'un nou mapa turístic amb informació patrimonial, natural, festiva i comercial. El mapa es pot recollir de manera gratuïta als diferents equipaments municipals.

La regidoria de Turisme de l'Ajutament de Vilassar ha impulsat l'edició d'un nou mapa turística de Vilassar realitzat per l'empresa SR Mapes. Aquest material recull els principals trets característics de la vila en l'àmbit patrimonial, natural, festiu i comercial. El mapa, que recull textos en català, castellà, anglès i francès, situa en el planell els principals elements de patrimoni de Vilassar de Dalt. La publicació recull informació d'interès general i també la presència dels establiments comercials que hi ha volgut col.laborar. El mapa està disponible de forma gratuïta a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i al Museu Arxiu de Vilassar.

mapa turístic mapa turístic