L'Ajuntament de Vilassar de Dalt s'afegeix a la commemoradió del Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia que se celebra el 17 de maig coincidint amb l'eliminació de l'homosexualitat, el 1990, de les llistes de malalties mentals per part de l'Assemblea General de l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

">

Vilassar se suma a la commemoració del Dia Internacional contra l'homofòbia i la transfòbia

Última revisió 12-02-2021 15:05
17/05/2018

banderaL'Ajuntament de Vilassar de Dalt s'afegeix a la commemoradió del Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia que se celebra el 17 de maig coincidint amb l'eliminació de l'homosexualitat, el 1990, de les llistes de malalties mentals per part de l'Assemblea General de l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

Un dels objectius del Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia és denunciar la discriminació que pateixen a tot el món les persones LGTBI i poder lluitar pels seus drets arreu del món.

L'Ajuntament, s'afegeix a aquest dia dins de les polítiques d'igualtat, perquè totes i tots els ciutadans de Vilassar de Dalt tinguin els mateixos drets i deures, sense ser ningú discriminat per la seva raó de sexe, identitat de gènere, origen, pensament religiós o classe social.

Demà divendres es realitzarà a l'Institut Jaume Almera una xerrada amb motiu d'aquest dia que es commemora a tot el món. L'activitat estarà dirigida per la Creu Roja (Projecte Prevenció de Conductes violentes) i s'adreçarà a tot l'alumnat de 4t d'ESO.