">

Uns 200 nens i nenes participen a la MiniTrail passada per aigua

Última revisió 12-02-2021 15:06
08/05/2018

Minitrail 2018La pluja no va aturar als gairebé 200 atletes d'edats compreses entre els 3 i els 15 anys que van participar diumenge 6 de maig a la quarta edició de la cursa infantil de muntanya MiniTrail. Tot i el mal temps l'activitat va tornar a ser un gran èxit superant amb escreix la participació d'anys anteriors.

El Club Esportiu Sensacions va organitzar la quarta edició de la MiniTrail, una cursa d'iniciació al trail per a nens i nenes fins a 15 anys. Any rere any ha anat augmentant la participació fins arribar als gairebé 200 participants aquest 2018. Un nou èxit que supera les expectatives dels organitzadors.
Minuts abans de les 10 del matí, i després de recollir la bossa d'obsequis i el dorsal, els corredors i corredores es col•locaven a la línia de sortida per rebre les instruccions dels organitzadors. Abans, però, una volta d'escalfament per dins el parc de can Rafart de la mà de l'entrenador de trail Uri Galvany. Tot seguit, es va donar el tret de sortida de la cursa dels més petits que van haver de córrer 400m abans de passar per la línia de meta.

Minitrail 2018

Els segons en sortir van ser els i nenes de 9 a 15 anys que van haver de completar un dels dos circuits de muntanya segons l'edat: un de 4km i un de 5km que van transcórrer per corriols de la zona del torrent Daniel, can Mayolas i els pins de can Silva i que comptava amb un avituallament de líquids i sòlids.
Mentrestant, a can Rafart, sortien els darrers participants de la cursa, els nens i nenes de 6 a 8 anys que van haver de córrer 1,2km per dins i per fora del parc. Tot plegat enmig de l'expectació i els crits d'ànims dels familiars i amics que omplien la línia de meta.

En acabar els diferents recorreguts tots els corredors i corredores van rebre una medalla de reconeixement i un bon esmorzar gràcies a la col•laboració de la pastisseria Maria Teresa Planas,  Fruites Campins i supermercat El Nen.

Abans de tancar l'edició es va fer el lliurament dels trofeus als tres primers classificats i classificades de cada categoria d'edat.