Amb un marcat to feminista, l'Akelarre dels Diabòlics Anònims va estar protagonitzat per bruixes que van dedicar el seu versot a temes com la sentència de la manada, l'1 d'octubre i el 155 o l'actualitat vilassarenca. 

">

Reivindicatiu Akelarre de bruixes dels Diabòlics Anònims

Última revisió 12-02-2021 15:06
02/05/2018

akelarreAmb un marcat to feminista, l'Akelarre dels Diabòlics Anònims va estar protagonitzat per bruixes que van dedicar el seu versot a temes com la sentència de la manada, l'1 d'octubre i el 155 o l'actualitat vilassarenca. 

akelarre

akelarre

akelarre

akelarre

Amb tota solemnitat, un autèntic akelarre de bruixes va entrar a la Plaça de la Vila amb la llum de les torxes i el so dels timbals per apoderar-se de l'espai i invocar el mascle cabró que va acompanyar la lectura del tradicional Versot dels Diabòlics Anònims. L'actualitat política catalana, amb l'1 d'octubre i l'aplicació de l'article 155 com a temes principals, la sentència de la manada i el moviment feminista, i l'activitat vilassarenca van ser els temes centrals del discurs satíric que va donar pas a l'encesa de les masses en una Plaça de la Vila plena.

akelarre

akelarre

akelarre

akelarre

Com ja és tradició, els Diabòlics Anònims van estar acompanyats pels Diables del Vi d'Alella, els Tabalers Anònims i aques 2018 també pels seus convidats d'honor, els Espiadimonis de Felanitx.

akelarre akelarre