Tot i que la Gegantonda estava prevista a la plaça Vila, finalment la pluja de diumenge va obligar a la Colla de Geganters a traslladar-la a la carpa de can Rafart.

">

La pluja aigualeix la Gegantonada

Última revisió 12-02-2021 15:06
01/05/2018

Gegantonada 2018Tot i que la Gegantonda estava prevista a la plaça Vila, finalment la pluja de diumenge va obligar a la Colla de Geganters a traslladar-la a la carpa de can Rafart.

El passat diumenge 29 d'abril, el dia es va llevar plujós i va obligar a modificar el programa d'actes. La Gegantonada va haver de traslladar-se a la carpa de can Rafart sense poder fer la tradicional cercavila de gegantons pels carrers del centre de la Vila. Tot i així, els assistents a l'acte van poder agafar forces amb un bon esmorzar i crear el seu propi capgròs fet amb una caixa de cartró. Un cop fets, i com ja és habitual, els nens i nenes van fer una petita ballada amb els gegantons i els capgrossos i la foto de família de tots els participants.
Gegantonada 2018

Gegantonada 2018


Gegantonada 2018Gegantonada 2018

Ja fa nou anys, la Colla de Geganters va idear aquest esdeveniment amb l'objectiu que els més petits es familiaritzin amb el món geganter.