Al voltant de 500 persones van participar, el passat diumenge 22 d'abril, a la sisena edició de la Vilatrail, la cursa de muntanya organitzada pel CE Fondistes. La prova esportiva comptava amb recorregut de 21,5km i un desnivell acumulat de 2.400m.

">

Vilassar viu una nova festa del trail amb la sisena edició de la Vilatrail

Última revisió 12-02-2021 15:06
24/04/2018

Sortida VilatrailAl voltant de 500 persones van participar, el passat diumenge 22 d'abril, a la sisena edició de la Vilatrail, la cursa de muntanya organitzada pel CE Fondistes. La prova esportiva comptava amb recorregut de 21,5km i un desnivell acumulat de 2.400m.

A les 9 del matí i a ritme de la música de Freddie Mercuri , el director de la cursa, Karli Puig, va anunciar l'inici esperat de la Vilatrail 2018 i va donar pas al tall de cinta inaugural que va fer l'alcalde Xavier Godàs i el regidor d'Esports, Josep carlos Babot. Tot seguit, el so dels petards va arrencar el marcador de la sisena edició de la cursa de muntanya de poble, l'esdeveniment esportiu més multitudinari de Vilassar. Els prop de 500 participants van haver de recórrer els 21,5km amb un desnivell positiu de 1.200 m i amb un temps límit de 4.30 h. El recorregut comptava amb 4 punts d'avituallament per tots els participants.

Sortida Vilatrail

Sortida Vilatrail

Podi vilatrail homes

Podi vilatrail dones

Sergio Sánchez  (Taymory-Spiridon) va ser el guanyador de la cursa amb un temps de 01:52:11, seguit de Sergi Puigmal (VO2 Team) que la va fer amb 01:54:06 i completant el podi, Manel Anchuela (Corredors Polinyà) amb un temps de 01:54:43. En dones, va encapçalar el podi l'Anna Clapés (Sensacions Uvex Team) amb un temps de 02:15:08, seguida d'Ona Sociats que la va completar amb 02:22:08 i en tercer lloc Maite Urrutia (Seguractic Team) amb un temps de 02:25:58.

A l'arribada a plaça, tots els participants van ser aclamats per amics i familiars i per la percussió tan esperada de les Atabalades de Premià de Mar que, des de la primera edició acompanyen els corredors i corredores en l'esforç final de la Vilatrail. Un cop a plaça tots va tenir la seva recompensa personal de superació, però també se'ls va obsequiar amb una medalla de finisher, la bossa del corredor i un esmorzar gentilesa de l'Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer, entitat a la qual es destinarà part de la recaptació.

La cursa ha destacat, un any més, per la important implicació d'empreses i comerços col•laboradors, pel suport de l'Ajuntament, pel gran desplegament de voluntaris distribuïts al llarg de tot el recorregut i per una organització immillorable que està posicionant la prova en un lloc destacat del calendari de curses de muntanya.

Podeu veure més fotos de la cursa i les classificacions en aquest enllaç.