Com cada any, la Trobada de Puntaires va inaugurar aquest diumenge els actes de la Carpa de can Rafart. 350 puntaires d'arreu de Catalunya s'hi van reunir durant tot el matí per compartir la seva afició per les puntes de coixí.

">

350 puntaires es reuneixen a la Carpa de can Rafart

Última revisió 12-02-2021 15:06
23/04/2018

puntairesCom cada any, la Trobada de Puntaires va inaugurar aquest diumenge els actes de la Carpa de can Rafart. 350 puntaires d'arreu de Catalunya s'hi van reunir durant tot el matí per compartir la seva afició per les puntes de coixí.

Des de primera hora del matí i aprofitant el bon temps d'aquest cap de setmana, puntaires d'arreu de Catalunya es van apropar a Vilassar de Dalt per participar a la 23a Trobada de Puntaires. Com ja és habitual, l'esdeveniment, organitzat per l'Associació de Puntaires de Vilassar de Dalt, es va celebrar a la carpa que cada primavera s'instal·la al Parc de can Rafart.

puntaires

puntaires

La jornada va començar a les 10 del matí amb la benvinguda de l'Alcalde, Xavier Godàs i va continuar amb un esmorzar, un sorteig de regals i una petita fira de productes relacionats amb les labors i les puntes de coixí.

puntaires puntaires

puntaires