El Club Esportiu Fondistes de Vilassar de Dalt va presentar, el divendres 13 d'abril, la sisena edició de la cursa de muntanya Vilatrail que se celebra aquest cap de setmana i que reunirà més de 500 participants.

">

La Vilatrail arriba a la sisena edició

Última revisió 12-02-2021 15:06
18/04/2018

vilatrailEl Club Esportiu Fondistes de Vilassar de Dalt va presentar, el divendres 13 d'abril, la sisena edició de la cursa de muntanya Vilatrail que se celebra aquest cap de setmana i que reunirà més de 500 participants.

La sala de plens de l'Ajuntament va acollir per sisè any consecutiu la presentació oficial de la cursa Vilatrail que tindrà lloc aquest proper diumenge 22 d'abril. Amb 22km i prop de 2.400m de desnivell acumulat, després de sis anys, continua sent una prova exigent que transcorrerà pel parc Serralada Litoral amb sortida i arribada a la plaça de la Vila.

vilatrail

vilatrail

L'acte de presentació va servir per exposar tots els detalls de la cursa i del recorregut d'aquest any, "bonic i dur" segons va explicara la comissió organitzadora, i també per agrair la implicació de comerços, empreses i voluntaris que col·laboren amb la cursa. Un any més, els organitzadors van agrair al consistori el suport rebut des de la regidoria d'Esports i les facilitats institucionals que se'ls ha donat des de la primera edició.

vilatrail

vilatrail

vilatrail

vilatrail

Divendres al vespre també es van presentar els nous trofeus i les medalles que rebran tots els corredors que acabin la cursa, tot fet de fusta, i per fer el lliurament de les samarretes oficials de la cursa al regidor d'Esports, Josep Carlos Babot, i a l'alcalde, Xavier Godàs.

La cursa de muntanya Vilatrail donarà el tret de sortida aquest diumenge 22 d'abril a les 9.00 h des de la Plaça de la Vila amb 550 corredors. Els pitralls es podran recollir el mateix diumenge a la Plaça de la Vila a partir de les 7.00 h i també el dissabte 21 d'abril de 17 a 20 h a l'Estrella. Després d'esgotar les inscripcions aquest dissabte a la tarda es posaran a la venda 20 pitralls extres a un preu de 25€ que es podran recollir a l'Estrella.

Podeu consultar tots els detalls de la cursa al web vilatrail.com.