Aquest diumenge l'Aplec de Sardanes de Vilassar de Dalt arriba a la 19a edició. Amb les cobles Mediterrània, Ciutat de Girona, Sant Jordi, Marinada i Jovenívola de Sabadell com a convidades, aquest any es podran ballar i escoltar sardanes amb títols amb referències a sants.

">

L'Aplec de sardanes escalfa motors

Última revisió 12-02-2021 15:06
13/03/2018

Aplec de Sardanes 2017Aquest diumenge l'Aplec de Sardanes de Vilassar de Dalt arriba a la 19a edició. Amb les cobles Mediterrània, Ciutat de Girona, Sant Jordi, Marinada i Jovenívola de Sabadell com a convidades, aquest any es podran ballar i escoltar sardanes amb títols amb referències a sants.

La Plaça de la Vila serà l'escenari, aquest diumenge de la 19a edició de l'Aplec de Sardanes impulsat pel Grup Sardanista de Vilassar de Dalt. 5 cobles interpretaran sardanes dedicades a sants o amb referències a sants en els títols en una jornada que es completarà amb la tradicional Fira d'artesans a la mateixa Plaça i activitats al voltant de la sardana com el Concurs de colles improvisades, la Sardana incògnita o la Cloenda dels cursos escolars.