Amb motiu del dia Internacional de la Dona, el Centre Obert i el Servei de Joventut van fer un taller de rap en què 18 joves van participar en l'elaboració i composició de la lletra d'una cançó sobre el 8 de març.

">

Resultat del taller de rap del Dia de la Dona

Última revisió 12-02-2021 15:06
08/03/2018

taller de rap espai joveAmb motiu del dia Internacional de la Dona, el Centre Obert i el Servei de Joventut van fer un taller de rap en què 18 joves van participar en l'elaboració i composició de la lletra d'una cançó sobre el 8 de març.

Els i les joves de l'Espai Jove i el Centre Obert que participaven al taller de rap van comptar amb la col·laboració de la rapera del Masnou Fanny Ortiz, més coneguda com a Skai, que es defineix per la composició de cançons reivindicatives de temes que l'inquieten, un d'ells, el tema de la dona.

El taller va començar amb una breu descripció de la història del rap i el paper de la dona en aquest àmbit i, posteriorment, els nois i noies participants, la regidora d'Infància, Adolescència i Joventut i la Fanny van composar diferents versos relacionats amb la desigualtat entre dones i homes.

Aquí podeu veure el resultat: