El Club Esportiu Fondistes de Vilassar estan enllestint el que serà la sisena edició de la cursa de muntanya Vilatrail que se celebrarà el 22 d'abril. L'edició d'engunay contniua mantenint la distància de mitja marató amb un desnivell de 2.400 mts acumulats. Per més informació i inscripcions a www.vilatrail.com.


">

En marxa la sisena edició de la cursa de muntanya Vilatrail

Última revisió 12-02-2021 15:06
26/02/2018

VilatrailEl Club Esportiu Fondistes de Vilassar estan enllestint el que serà la sisena edició de la cursa de muntanya Vilatrail que se celebrarà el 22 d'abril. L'edició d'engunay contniua mantenint la distància de mitja marató amb un desnivell de 2.400 mts acumulats. Per més informació i inscripcions a www.vilatrail.com.


El mes d'abril torna una nova edició de la cursa de muntanya Vilatrail. Una prova esportiva organitzada per sisè any consecutiu pel CE Fondistes de Vilassar i que proposa un recorregut de 22 km per la Serralada Litoral amb un desnivell de 2.400m acumulats. La cita serà diumenge 22 d'abril a les 9 del matí des de la Plaça de la Vila. Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web de l'activitat: www.vilatrail.com.