El passat dissabte 17 de febrer va tenir lloc la tercera jornada del procés participatiu de l'Hort Social i Comunitari. La trobada, que va comptar amb la participació d'una cinquantena de persones, va servir per posar les bases de l'organització i el funcionament de l'Hort social i comunitari i començar a treballar.

">

Una cinquantena de persones comencen a treballar en el projecte d'Hort Social i Comunitari

Última revisió 12-02-2021 15:06
20/02/2018

Tercera jornada participativa de l'Hort Social i ComunitariEl passat dissabte 17 de febrer va tenir lloc la tercera jornada del procés participatiu de l'Hort Social i Comunitari. La trobada, que va comptar amb la participació d'una cinquantena de persones, va servir per posar les bases de l'organització i el funcionament de l'Hort social i comunitari i començar a treballar.

De la trobada en van sorgir dues comissions: una que s'encarregarà de la creació d'una associació que serà la que gestionarà l'hort, l'elaboració d'uns estatuts i la proposta d'un reglament que en regirà el funcionament. I l'altra que començarà a treballar la part comuna de l'hort –les dues feixes més petites- preparant la terra i fent les primeres plantacions.

Tercera jornada participativa de l'Hort Social i Comunitari

Tercera jornada participativa de l'Hort Social i Comunitari


La jornada també va acollir un taller de sembra de planter a càrrec de la Cooperativa Tarpuna. Properament es farà una nova trobada amb l'ajuntament  per veure com evoluciona el projecte.