L'Ajuntament ha adquirit cinc nous equips que s'han instal·lat al Camp de futbol Municipal, a la Piscina Municipal, al Pavelló Poliesportiu can Banús, a les Pistes d'Atletisme Casilda Arnaiz i a l'entrada de l'Ajuntament. Aquests serviran per cardioprotegir les zones esportives del municipi i la Plaça de la Vila.

">

5 nous desfibril·ladors per cardioprotegir el poble

Última revisió 12-02-2021 15:06
09/02/2018

DESAL'Ajuntament ha adquirit cinc nous equips que s'han instal·lat al Camp de futbol Municipal, a la Piscina Municipal, al Pavelló Poliesportiu can Banús, a les Pistes d'Atletisme Casilda Arnaiz i a l'entrada de l'Ajuntament. Aquests serviran per cardioprotegir les zones esportives del municipi i la Plaça de la Vila.

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha comprat i instal·lat aquesta setmana cinc equips DESA (desfibril·ladors externs semiautomàtics). Aquests cinc equips s'han instal·lat l'un al Camp de futbol Municipal i l'altre a la Piscina Municipal per tal de substituir els dos instal·lats l'any 2011. Els altres tres nous aparells es troben al Pavelló Poliesportiu can Banús, a les Pistes d'Atletisme Casilda Arnaiz i a l'entrada de l'Ajuntament, aquest últim tant per donar cobertura a la Plaça de la Vila i voltants, on s'organitzen moltes activitats populars multitudinàries, com per reforçar el nombre d'aparells dels que ja disposa la Policia Local en cas d'emergència. Amb aquesta intervenció es cardioprotegeixen els espais esportius amb més afluència de practicants del municipi alhora que la Plaça de la Vila i la Policia Local. La compra d'aquests aparells ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona que té per finalitat cardioprotegir els municipis de Catalunya.