L'Ajuntament emprèn accions per dinamitzar el mercat de can Robinat

Última revisió 12-02-2021 15:06
05/02/2018

La dinamització del comerç de Vilassar és una de les prioritats de l'Ajuntament que s'emmarquen en el procés engegat de promoció de la Vila i el comerç local. En aquest sentit, s'ha posat en marxa la Comissió del Mercat de can Robinat per tractar les necessitats i inquietuds dels paradistes i impulsar-ne l'activitat.

Donar un nou impuls al mercat de can Robinat és una de les noves accions que ha posat en marxa la regidoria de Comerç de l'Ajuntament mitjançant un seguit d'accions i el suport de la tècnica municipal de dinamització del comerç. En una primera trobada entre paradistes i Ajuntament i Sorli es va crear una Comissió del Mercat per recollir les necessitats i inquietuds dels comerciants i, alhora, per programar un conjunt d'activitats per a la promoció i dinamització del mercat.

Reunió de la Comissió del Mercat de can Robinat

Reunió de la Comissió del Mercat de can Robinat

Una de les primeres accions concretades és la incorporació del Mercat a la programació de Mercats amb DO Alella, una activitat impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella per dinamitzar els mercats municipals amb accions de promoció i a través d'una marca global. La primera activitat tindrà lloc el proper 21 d'abril.