A partir d'un conveni de col•laboració entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Maresme, s'han incorporat a la brigada municipal dues persones que fan tasques de peó i de pintor gràcies al Programa Treball i Formació 2017-2018 subvencionat per la Generalitat de Catalunya.

">

L'ajuntament incorpora dos treballadors a la brigada municipal a través del Programa Treball i Formació

Última revisió 12-02-2021 15:06
01/02/2018

Treball i formacióA partir d'un conveni de col•laboració entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Maresme, s'han incorporat a la brigada municipal dues persones que fan tasques de peó i de pintor gràcies al Programa Treball i Formació 2017-2018 subvencionat per la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d'un programa adreçat a fomentar la inserció laboral de persones en situació d'atur i amb especials dificultats d'integració en el mercat laboral que combina l'experiència professional amb accions de formació adreçades a millorar les opcions futures de reinserció laboral. El Programa Treball i Formació ha possibilitat la incorporació de 12 treballadors/es en els darrers 5 anys.
Les dues persones seleccionades enguany, a més de la seva jornada laboral, rebran formació amb l'objectiu de millorar la seva qualificació i possibilitats d'inserció. Les contractacions corresponen a un lloc de treball d'auxiliar de pintor amb una durada de 6 mesos i un peó de manteniment/construcció d'una durada de 12 mesos.