Participa al Carnaval de Vilassar!

Última revisió 12-02-2021 15:06
25/01/2018

Ja està tot a punt per rebre el Rei Carnestoltes que dirigirà novament la festa del Carnaval, una de les celebracions més esbojarrades de l'any. Els actes començaran dijous 8 de febrer, Dijous Gras, amb el concurs de truites i un taller de maquillatge de fantasia.

La tercera edició del concurs popular de truites i un taller de maquillatge de fantasia per a nens i nenes a partir de 12 anys donaran el tret de sortida al Carnaval 2018 a Vilassar. Serà dijous 8 de febrer, una jornada que també servirà per donar la benvinguda al Rei Carnestoltes que arribarà aquell mateix vespre a la sala polivalent L'Estrella.

Cartell carnaval

Cartell concurs de truites

La gran Rua de Carnaval se celebrarà diumenge 11 de febrer. La concentració de comparses i disfresses serà a 2/4 d'11 del matí al pati de Les Escoles, a can Pons. La rua començarà a 2/4 de 12 i el recorregut finalitzarà a la plaça de la Vila on el Rei Carnestoltes farà el seu pregó, es donaran a conèixer els guanyadors del concurs de disfresses i la festa acabarà amb un vermut popular. A la tarda, com és habitual, serà el torn dels més petits amb el Carnaval Infantil al Casinet.


IMPORTANT: Per participar concurs de truites i al concurs de disfresses de la rua cal inscriure's prèviament a l'OAC abans del 7 de febrer.

Bases del concurs de truites

Bases de participació a la rua de Carnaval

Full d'inscripció al concurs de truites

Full d'inscripció a la rua de Carnaval