A finals d'aquest mes es posarà en marxa el paquet de millores que afectaran diferents espais de muntanya, especialment, les pistes més transitades i que, actualment, es troben en molt mal estat. Les actuacions, gestionades pel Parc Serralada Litoral, començaran el proper dilluns 22 de gener al camí que va de la Creu de can Boquet al Dolmen que quedarà tallat al trànsit fins el dia 27 de gener.

">

Actuacions de millora als camins de muntanya

Última revisió 12-02-2021 15:06
15/01/2018

camí carenaA finals d'aquest mes es posarà en marxa el paquet de millores que afectaran diferents espais de muntanya, especialment, les pistes més transitades i que, actualment, es troben en molt mal estat. Les actuacions, gestionades pel Parc Serralada Litoral, començaran el proper dilluns 22 de gener al camí que va de la Creu de can Boquet al Dolmen que quedarà tallat al trànsit fins el dia 27 de gener.

Actuacions de millora al camí de la Creu al DolmenLes actuacions començaran dilluns 22 de gener i es concentraran en una de les vies més transitades del Parc de la Serralada Litoral, el camí de can Boquet a la Roca d'en Toni. Els treballs es faran en el tram de major pendent d'aquesta pista on s'hi aplicarà un ferm de formigó per evitar la constant degradació del terreny.

La mateixa actuació és farà al camí de la Carena, una de les vies d'accés al Parc des de Vilassar i Cabrils i que presenta un elevat trànsit diari, ja que dóna accés a zones habitades. En el tram amb més pendent també s'hi Actuacions de millora al camí de la Carenaaplicarà un ferm de formigó.

D'altra banda, es condicionaran diferents espais com l'aparcament a l'entorn de la Roca d'en Toni. Els treballs projectats es concreten en la millora de l'àrea d'aparcament amb delimitació de les places mitjançant la instal•lació de travesses i la delimitació de la zona reservada per a vianants amb pals de fusta. També es preveu la millora de les condicions d'ombra de  l'aparcament amb la plantació de pins. I finalment, s'instal•laran diverses senyals de trànsit per garantir la bona circulació de vehicles, i plafons informatius i interpretatius del medi.

aparcament Dolmen