Ses Majestats els Reis d'Orient van arribar divendres 5 de gener a Vilassar de Dalt, puntuals a la seva cita amb tots els nens i nenes del poble. Des de l'Hospital de Sant Pere, la comitiva reial va recórrer els carrers del poble perquè tothom pogués donar-los la benvinguda.

">

Vilassar rep els Reis d'Orient

Última revisió 12-02-2021 15:06
08/01/2018

reis 2018Ses Majestats els Reis d'Orient van arribar divendres 5 de gener a Vilassar de Dalt, puntuals a la seva cita amb tots els nens i nenes del poble. Des de l'Hospital de Sant Pere, la comitiva reial va recórrer els carrers del poble perquè tothom pogués donar-los la benvinguda.

Tal i com marca la tradició, Melcior, Gaspar i Baltasar van començar la ruta per Vilassar de Dalt a l'Hospital de Sant Pere on van visitar els àvis i àvies. Des d'allà va començar la Cavalcada de Reis 2018 on Ses Majestats van estar acompanyats en tota la rua pels patges i ajudants i també pels Diabòlcis Anònims i els tabalers i la carrossa de l'AMPA de La Immaculada. Dalt de les carrosses preparades per la Comissió de Festes, Melcior, Gaspar i Baltasar i el seu seguici van fer arribar la seva màgia fins a tots els racons de la vila.

reis 2018

reis 2018

reis

reis 2018

Després de fer els tradicionals honors al nen Jesús, Ses Majestats es van dirigir al públic que omplia la Plaça de la Vila des de les escales de l'Església. L'Alcalde en persona els va rebre en aquest punt on els hi va fer entrega de les claus de totes les cases de la vila i del pa i la sal com a símbol d'hospitalitat. Allà mateix, Melcior, Gaspar i Baltasar van rebre les cartes de tots els nens i nenes tot just abans d'encetar la nit més màgica de l'any.

reis 2018 reis 2018

reis 2018 reis 2018

reis 2018 reis 2018