Vilassar es mou per la Marató de TV3

Última revisió 12-02-2021 15:23
19/12/2017

Les esoles de Vilassar i el CE Sensacions van fer diferents activitats destinades a recaptar fons per la Marató de TV3, la gala benèfica que aquest any ha tractat les malalties infeccioses.

1 origami 1 euro

sant jordi la marato

L'escola Francesc Macià va participar amb la Marató amb la campanya "1 origami 1 euro" que promou la Fundació MGC que fa donació d'1€ per cada grua rebuda a La Marató o d'altres entitats solidàries. Entre totes les famílies i mestres de l'escola s'han fet 601 grues de paper que la FMGC convertirà en 601€ en benefici de la Marató de TV3.

La immaculada per la marato

L'escola Sant Jordi va fer, el passat divendres 1 de desembre, la tradicional cursa per la Marató i esmorzar solidari a Can Rafart. Tots els alumnes de l'escola van participar a la cursa per dins del parc de can Rafat i, en acabat, van recuperar forces amb un els entrepans prepararts pels alumnes de 3r i 4t d'ESO i que cada família va fer un donatiu que s'ha destinat a la Marató.

L'escola La Immaculada va fer l'arbre dels desitjos per La marató. Un arbre que recull tots els desitjos dels nens i nenes de l'escola tenint ben present totes aquelles persones que lluiten per vèncer una malaltia i aquelles altres que investiguen i treballen perquè tots tinguem una bona salut.
                                                           

Sensacions maratoPer la seva banda, el CE Sensacions va organitzar per quart any consecutiu una activitat solidària per recaptar fons per La Marató. Aquest any van preparar un km vertical des de Vilassar fins a l'ermita de San Mateu que els participants podien fer caminant o corrent.