La fira de Santa Llúcia ha celebrat, aquest passat cap de setmana, la seva 21a edició. Un acte organitzat per l'Associació de Veïns del barri de can Salvet que cada any obre el calendari nadalec a Vilassar.  

">

La Fira de Santa Lúcia obre el calendari de Nadal a Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:23
18/12/2017

Fira de Santa LlúciaLa fira de Santa Llúcia ha celebrat, aquest passat cap de setmana, la seva 21a edició. Un acte organitzat per l'Associació de Veïns del barri de can Salvet que cada any obre el calendari nadalec a Vilassar.  

Després de 21 anys, la fira de Santa Llúcia s'ha fet un lloc en el calendari cultural del municipi i és un dels actes més destacats de les festes de Nadal. Com cada any obre l'agenda d'actes i activitats per aquests dies festius.  Per segon any consecutiu la fira s'ha fet al pati de Les Escoles, espai  cívic, a can Pons. Un nou espai que des de l'organització veuen encertat ja que, a banda que queda tot més recollit, no afecta la mobilitat de vehicles.
Com ja és habitual, parades amb productes de Nadal, idees per fer regals, roba, plantes, manualitats, joguines o embotits i formatges han omplert el pati de Les Escoles de visitants al llarg de tot el cap de setmana. 

Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia

La fira va obrir les portes dissabte 16 de desembre a les 10 del matí. Tot i això la inauguració institucional no es va fer fins les 5 de la tarda i va comptar amb la presència de l'alcalde de Vilassar, Xavier Godàs, acompanyat de regidors i regidores de l'Ajuntament i el president de l'AAVV de can Salvet, Juan Luis García. Tot seguit la comitiva va donar la benvinguda als paradistes visitant, una per una, totes les parades que omplien la fira d'enguany.

Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia

Com ja és habitual els nens i nenes van tenir un protagonisme especial amb l'oportunitat de fer cagar el Tió, la visita del Pare Noel i la del Patge Reial que va recollir les cartes del més petits per entregar-les a Ses Majestats.
Com a novetat, aquesta any la fira va comptar amb actuacions musicals que van tenir lloc dissabte a la tarda. D'una banda, la cantada de nadales dels nens i nenes de La Immaculada i, tot seguit, l'actuació del vilassarenc Robert Poch.