L'àrea de Joventut i el Centre Obert van organitzar, un any més, la Castanyada Terrorífica que va reunir més de 190 visitants que es van atrevir a endinsar-se al passatge del terror que recreava un museu d'allò més misteriós.

">

La Castanyada Terrorífica converteix Les Escoles en un museu del terror

Última revisió 12-02-2021 15:23
30/10/2017

castanyada terroríficaL'àrea de Joventut i el Centre Obert van organitzar, un any més, la Castanyada Terrorífica que va reunir més de 190 visitants que es van atrevir a endinsar-se al passatge del terror que recreava un museu d'allò més misteriós.

Un any més el Centre Obert i el Servei de Joventut van organitzar aquest passat divendres 27 d'octubre, un passatge del terror per celebrar la Castanyada Terrorífica. Enguany, les dues plantes de l'Espai Cívic les Escoles es va convertir en un museu terrorífic. Per tirar endavant aquest passatge del terror, l'activitat va comptar amb la participació de 6 professionals de l'àrea de Joventut i el Centre Obert i 8 joves del municipi que van col·laborar durant tota la setmana en la preparació i realització del passatge. Amb 194 visitats, l'activitat va tornar a ser tot un èxit.

castanyada terrorífica castanyada terrorífica