48h Open House Bcn, el certàmen d'arquitectura de Barcelona que obre portes d'edificis singulars perquè els visitants puguin veure'ls de manera especial. En aquesta ocasió, Vilassar obre les portes de 7 edificis que es podran visitar lliurement el proper diumenge 22 d'octubre.

">

Descobreix l'arquitectura de Vilassar amb el 48h Open House Bcn

Última revisió 12-02-2021 15:23
16/10/2017

Vilassar participa novament al 48h Open House Bcn, el certàmen d'arquitectura de Barcelona que obre portes d'edificis singulars perquè els visitants puguin veure'ls de manera especial. En aquesta ocasió, Vilassar obre les portes de 7 edificis que es podran visitar lliurement el proper diumenge 22 d'octubre.

Open houseAquest any Vilassar participa per quarta vegada al 48h Open House Bcn, el certàmen d'arquitectura a través del qual obre les portes de 7 edificis emblemàtics com són els Forns Romans de la Fornaca, el Celler de can Bruguera, carrer de cases de Cós, fàbrica de can Manyer, el Teatre La Massa, Cal Notari i el Museu Arxiu de Vilassar.
La visita és lliure sense inscripció prèvia d'11 a 14h i de 17 a 20h. Tota la informació la podeu trobar al punt habilitat al Museu Arxiu de Vilassar.

Més info al web vilassarturisme.cat.