Aquest divendres 6 d'octubre el teatre La Massa obre les portes a l'acte de commemoració dels 25 anys del Parc de la Serralada Litoral.

">

El teatre La Massa acull l'acte de celebració dels 25 anys del Parc Serralada Litoral

Última revisió 12-02-2021 15:23
05/10/2017

25 anys parcAquest divendres 6 d'octubre el teatre La Massa obre les portes a l'acte de commemoració dels 25 anys del Parc de la Serralada Litoral.

El 15 de maig del 1992, ajuntaments del Maresme i del Vallès Oriental i els respectius consells comarcals van decidir unir-se per protegir una part del seu entorn natural. Això va fer que aquest territori s'inclogués en el Pla d'Espais d'Interès Natural que al desembre del mateix any va aprovar la Generalitat de Catalunya.

De tot plegat en fa 25 anys i aquest divendres, a les 7 de la tarda, el teatre La Massa acull l'acte de commemoració amb la presència del President del Consorci del Parc, Andreu Bosch, l'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs i el Diputat adjunt d'Espais Naturals, Jesús Calderer. L'acte comptarà amb la participació de Francesc Mauri, meteoròleg i comunicador que farà la conferència: Canvi climàtic i natura. Què hi podem fer?. El quartet de corda Voilà oferirà una selecció de peces musicals.