9 nois i noies de Vilassar de Dalt van participar a la Trobada grupal focal sobre infància i tecnologia d'informació i comunicació (TICs) a través del Programa Ciutats Amigues de la Infància d'UNICEF celebrada aquest dijous a Barcelona.

">

Infants i joves de Vilassar a la Trobada grupal sobre infància i internet d'UNICEF

Última revisió 12-02-2021 15:23
08/09/2017

unicef9 nois i noies de Vilassar de Dalt van participar a la Trobada grupal focal sobre infància i tecnologia d'informació i comunicació (TICs) a través del Programa Ciutats Amigues de la Infància d'UNICEF celebrada aquest dijous a Barcelona.

unicefAquest dijous 7 de setembre, 9 nois i noies de Vilassar de Dalt van participar a la Trobada grupal focal sobre infància i tecnologia d'informació i comunicació (TICs) a través del Programa Ciutats Amigues de la Infància d'UNICEF. Una sessió impulsada per UNICEF per conèixer l'opinió dels infants i joves que formen part d'òrgans de participació infantil sobre l'ús i accés a internet, dificultats, situacions de ciberbulling, propostes de millora, etc. Les conclusions d'aquesta trobada es publicaran en un informe a finals d'aquest any, amb opinions de Catalunya, Astúries i Castella i Lleó.

A la trobada, dinamitzada per una associació especialitzada en participació infantil d'Astúries, “Los Glayus”, i celebrada a Barcelona, hi van participar 43 infants de cinc municipis: Sant Cugat del Vallès, Igualada, Tiana, Rubí i Vilassar de Dalt.