El carrer del Casal es va tornar a omplir de gom a gom per seguir de prop la Sindriada, un dels actes populars més divertits i concorreguts del programa de Festa Major.

">

Una quarantena de participants a la Sindriada de Festa Major

Última revisió 12-02-2021 15:23
29/08/2017

SindriadaEl carrer del Casal es va tornar a omplir de gom a gom per seguir de prop la Sindriada, un dels actes populars més divertits i concorreguts del programa de Festa Major.

Un any més, la Sindriada arribava per Festa Major com un dels reptes per a tots aquells a qui els agrada menjar síndria i demostrar-ho en públic. El carrer del Casal va tornar a ser l'escenari del concurs que es va omplir a vessar per veure com els participants, repartits en quatre categories d'edat, competien per menjar el màxim de síndria possible en un minut.

Sindriada

Sindriada

Sindriada

Sindriada

Animats pel Pinyol, una dj i dues ballarines i els crits del públic assistent, els concursants van anar pujant dalt de l'escenari on havien de competir si volien ser els guanyadors d'entrades per la nova temporada del teatre La Massa o un sopar per a dues persones al restaurant del Sorli Emocions en el cas del grup d'adults.
En un primer moment el grup d'adults estava desert, però l'speaker Cesar Carmona, no va trigar més de cinc minuts en fer pujar a l'escenari 16 participants repartits en dos grups que es van convertir en concursants espontanis de la competició.

SindriadaSindriada

Sindriada

Sindriada


Per categories, els guanyadors van ser Olívia López en la categoria de més petits, Gael García en joves 1, Roberto en joves 2 i Uri Galvany en la categoria d'adults que va arribar a menjar-se 5 talls de síndria en un minut.