La nit que tanca la Festa Major dels Sants Genís està marcada per la sardinada popular a ritme d'havaneres i amb gust de rom ben cremat. Un any més, la gran assistència de públic va omplir la plaça de la Vila de gom a gom per viure el darrer dels actes del programa d'enguany.

">

Vilassar s'acomiada de la Festa Major a ritme d'havaneres

Última revisió 12-02-2021 15:23
29/08/2017

Sardinada i havaneresLa nit que tanca la Festa Major dels Sants Genís està marcada per la sardinada popular a ritme d'havaneres i amb gust de rom ben cremat. Un any més, la gran assistència de públic va omplir la plaça de la Vila de gom a gom per viure el darrer dels actes del programa d'enguany.

Les sardines amb pa amb tomàquet van lligades, des de fa uns anys, a la llarga nit d'havaneres a la fresca que posa punt i final a la Festa Major d'agost. I així va ser, el passat diumenge 28 d'agost la Comissió de Festes servia el darrer àpat festiu, les sardines, mentre sonaven les havaneres del grup vilassarenc Serra de Marina.

Sardinada i havaneres

Sardinada i havaneres

Sardinada i havaneres

Sardinada i havaneres

Com és costum i tradició, el rom cremat, es va servir a mitja part del concert d'havaneres després de cremar-se una bona estona de la mà d'autoritats locals i voluntaris.

Sardinada i havaneresSardinada i havaneres

Al final del concert es va donar el premi del concurs Santa Llúcia Go. Un joc inspirat en l'antic concurs de Festa Major, Santa Llúcia Gloriosa, la Comissió de Festes ha organitzat aquesta nova activitat que proposava un recorregut pels comerços del poble per trobar les fotografies amagades del Nen Bayau. La guanyadora va ser Nona Esteve.