Set restaurants i establiments locals van oferir, la nit de dissabte, un tast dels seus millors plats a la nova edició del Tastet d'Estiu. Acompanyats per la música del quintet Global Jazz un gran nombre de vilassarencs i vilassarenques van omplir la Plaça de la Vila per degustar-los.

">

El Tastet d'estiu torna amb gastronomia i música

Última revisió 12-02-2021 15:23
28/08/2017

TastetSet restaurants i establiments locals van oferir, la nit de dissabte, un tast dels seus millors plats a la nova edició del Tastet d'Estiu. Acompanyats per la música del quintet Global Jazz un gran nombre de vilassarencs i vilassarenques van omplir la Plaça de la Vila per degustar-los.

Tastet

Tastet

Can Jesús, Atipa't Vilassar, Milfulls Restaurant, Bar restaurant Can Rafart, Can Lluís, la pastisseria Maria Teresa i Adell Fruits van ser els establiments que van partiripar al Tastet d'Estiu que dissabte 26 d'agost va omplir de vilassarencs i vilassarenques la Plaça de la Vila. Bacallà amb samfaina, pollastre al curri, fideuà, gruites o pastissos variats van ser alguns dels plats que es van poder degustar. Tot plegat, acompanyat de la música del quintet Global Jazz que va obrir la porta a la Nit de grups que va començar a l'escenari de la plaça tot seguit.

Tastet Tastet

Tastet Tastet