Amb els diables encenent les seves masses sota el lema No tinc por! en record a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils va acaba els correfoc dels Diabòlics Anònims que va reccórrer els carrers de Vilassar dissabte al vespre.

">

Els Diabòlics Anònims se sumen al clam 'No tinc por!'

Última revisió 12-02-2021 15:23
28/08/2017

correfocAmb els diables encenent les seves masses sota el lema No tinc por! en record a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils va acaba els correfoc dels Diabòlics Anònims que va reccórrer els carrers de Vilassar dissabte al vespre.

Acompanyats dels ja habituals Peluts de Foc de Cabrils i els Diables del Vi d'Alella, els Diabòlics Anònims van ser els encarregats de posar llum i pólvora a la nit del dissabte. Des de l'Estrella el recorregut de diables i timbalers va passar pels carrers Anselm Clavé, Sant Antoni i Sant Genís abans d'enfilar la Riera de Targa per acabar al Parc de can Rafart. Un cop allà, es va desplegar una gran pancarta amb el lema Barcelona No tinc por, en record a les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i de rebuig a la violència.

correfoc correfoc

correfoc correfoc

correfocDesprés de l'encesa final sota el sostre de foc amb tots els diables al centre del parc, el Correfoc va acabar amb un castell de focs.