La proposta de convertir en vies de direcció única els carrers Quintana, Guillem Pere Eroles i Llessamí es va exposar als veïns el passat 18 de juliol i estarà en fase de prova pilot durant tot el mes d'agost.

">

Prova pilot dels carrers de direcció única de La Quintana aquest mes d'agost

Última revisió 12-02-2021 15:23
31/07/2017

mobilitat quintanaLa proposta de convertir en vies de direcció única els carrers Quintana, Guillem Pere Eroles i Llessamí es va exposar als veïns el passat 18 de juliol i estarà en fase de prova pilot durant tot el mes d'agost.

Des d'avui i fins a finals de mes els carrers Quintana, Guillem Pere Eroles i Llessamí es converteixen en vies de direcció única. Aquests canvis són la prova pilot d'un projecte de la regidoria de Seguretat i Mobilitat per a millorar la seguretat vària i augmentar les places d'aparcament.Amb aquesta proposta es busca reduir el risc a les cruïlles i als trams amb poca visibilitat, tant pel trànsit rodat com pels vianants.

A la reunió del passat 18 de juliol, presidida pel regidor de Seguretat i Mobilitat, Josep Carlos Babot, es va acordar implementar una prova pilot durant el mes d'agost que serà objecte de revisió el mes setembre, en una nova reunió amb els veïns, per valorar la seva implantació definitiva.

Plànol ordenació mobilitat Quintana Plànol ordenació mobilitat Quintana