La fotografia titulada Pluja de colors ha estat la guanyadora del concurs de fotografia que es va organitzar amb motiu de la primera festa Holi de Vilassar de Dalt. L'autor, Arnau Saborit, va rebre el seu premi aquest dilluns.

">

Arnau Saborit guanya el Concurs de fotografia de la festa Holi

Última revisió 12-02-2021 15:23
20/07/2017

Pluja de colors - Andreu SaboritLa fotografia titulada Pluja de colors ha estat la guanyadora del concurs de fotografia que es va organitzar amb motiu de la primera festa Holi de Vilassar de Dalt. L'autor, Arnau Saborit, va rebre el seu premi aquest dilluns.

Els colors del Holi i l'esperit festiu de l'acte són el tema de la fotografia guanyadora del concurs de fotografia de la primera festa Holi de Vilassar de Dalt. L'acte, organitzat pel grup Tike&Nila Bollywood va tenir lloc el passat 14 de maig a la Plaça de la Vila i, seguint la tradició hindú, va servir per donar la benvinguda a la primavera.

holi


Aquest dilluns, l'autor de la fotografia guanyadora, Arnau Saborit, va rebre el seu premi, una càmera Instax Mini 70, cortesia de Fujifilm i RevelaT, de la mà de tot el grup Tike&Nila Bollywood.