Aquest dissabte 10 de juny, el Parc de can Rafart va acollir la festa d'homenatge a la gent gran de Vilassar de Dalt. A banda d'un berenar per a tots els assistents, l'acte va comptar amb un reconeixement especial als vilassarencs i vilassarenques que aquest 2017 celebren 90 anys.

">

Homenatge als avis i àvies de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:23
12/06/2017

homenatgeAquest dissabte 10 de juny, el Parc de can Rafart va acollir la festa d'homenatge a la gent gran de Vilassar de Dalt. A banda d'un berenar per a tots els assistents, l'acte va comptar amb un reconeixement especial als vilassarencs i vilassarenques que aquest 2017 celebren 90 anys.

L'acte d'homenatge a la gent gran es va celebrar aquest dissabte 10 de juny a la carpa de Can Rafart. La tarda va començar amb la lectura, per part d'alumnes de l'Escola Sant Jordi de part del projecte de treball comunitari que han realitzat aquest curs amb persones grans del municipi. Les alumnes van explicar les seves experiències entrevistant algunes de les persones que dissabte rebien un reconeixement especial.

homenatge

Homenatge

De la mà de la regidora de Serveis Socials, Maria Lluïsa Ruhí, de l'alcalde Xavier Godàs i de les alumnes de l'escola Sant Jordi els vilassarencs i vilassarenques que aquest 2017 celebren 90 anys van rebre una placa commemorativa.

Homenatge

Homenatge

La celebració va acabar amb un berenar i una estona de ball per gentilesa del Casal de la Gent Gran de can Rafart.