Amb el càncer de còlon com a eix temàtic, les Jornades contra el càncer van arribar el passat cap de setmana a la seva 22a edició. Organitzades per l'Associació Vilassar de Dalt contra el càncer amb el suport de més de 300 voluntaris, les jornades van tancar amb una recaptació provisional de més de 57.000€.

">

Les Jornades contra el Càncer recullen més de 57.000€

Última revisió 12-02-2021 15:23
09/06/2017

Festa càncer 17Amb el càncer de còlon com a eix temàtic, les Jornades contra el càncer van arribar el passat cap de setmana a la seva 22a edició. Organitzades per l'Associació Vilassar de Dalt contra el càncer amb el suport de més de 300 voluntaris, les jornades van tancar amb una recaptació provisional de més de 57.000€.

Com ja és habitual, les taules rodones a la carpa de Ràdio Vilassar de Dalt van servir per divulgar i informar sobre els serveis que ofereix Vilassar de Dalt contra el càncer i també sobre la malaltia i els seus efectes. Les diferents taules van estar conduïdes per Manel Brun i van comptar amb la presència de professionals de la medicina, dietistes i nutricionistes i terapeutes.

Festa càncer 17

Festa càncer 17

Festa càncer 17

Festa càncer 17

A banda de l'acció divulgativa i informativa, les jornades van comptar també amb el tradicional mercat de productes diversos, els àpats populars, espectacles i música en directe. De nou, les jornades es van apropar als més petits amb les diferents atraccions infantils com els inflables o les bombolles de sabó gegants.

Festa càncer 17

Festa càncer 17

Festa càncer 17

Festa càncer 17

Festa càncer 17


Durant la jornada de dissabte l'atenció també es va centrar també a l'escenari del parc amb les exhibicions de Qi Gong a càrrec de la professora Marta Inés Díaz Blanque abans del tradicional dinar amb amanida i arròs.

Festa càncer 17

Festa càncer 17

A la tarda va ser el torn pel ball dels alumnes de l'Aula de Dansa i l'actuació del grup d'havaneres, Serra de Marina. La nit va acabar amb un sopar popular i la música de la Banda Jeb Andrews Foundation.

Com ja és habitual, la jornada de diumenge la van protagonitzar el grup Triarios M.G. Vilassar amb les seves motos HarleyDavidson i la navegació de les maquetes de vaixells a càrrec dels membres del Club de Modelisme Naval de Girona. Aquest any, a més, la taula rodona va comptar amb la presència de Justo Molinero que va conversar amb Manel Brun i els membres de l'Associació Vilassar contra el càncer. El grup Tike&Nila Bollywood va tancar les jornades amb una exhibició de ball en un matí en què els més petits es van poder remullar amb els inflables d'aigua que van omplir la gespa de can Rafart.

Festa càncer 17

Festa càncer 17

Festa càncer 17

Festa càncer 17

Després de tot un cap de setmana d'activitat solidària a Vilassar de Dalt, les Jornades contra en càncer van tancar amb una recaptació de 57.483€.