Cap de setmana d'èxits al futbol vilassarenc

Última revisió 12-02-2021 15:24
08/05/2017

Tres campionats de lliga i dos ascensos al CE Vilassar i un campionat de lliga i un ascens al Club Atlètic Català marquen un gran cap de setmana pel futbol base de Vilassar de Dalt.

Quatre campionats de lliga en un sol dia. Aquest és el balanç del futbol base de Vilassar de Dalt d'aquest dissabte 6 de maig.

Ce Vilassar

Atlètic Català

Fotos: CE Vilassar i Club Atlètic Català

Si la setmana passada l'Aleví A del Club Atlètic Català ja va aconseguir l'ascens a la Primera Divisió, amb la victòria d'aquest dissabte contra el Pineda a domicili s'han proclamat també campions de lliga.

Per la seva banda, el Centre Esportiu Vilassar va tancar el dissabte amb tres equips campions. El Prebenjamí C es va imposar per 1 a 4 al Cerdanyola aconseguint així el campionat de lliga. L'Aleví A va guanyar el seu partit per 1 a 2 al camp del Can Rull (Sabadell) i va aconseguir al mateix temps el campionat de lliga i l'ascens a categoria Preferent. El tercer dels equips campions va ser l'Infantil A que va golejar per 5 a 0 l'UE Vilassar de Mar per fer-se amb el campionat de lliga i l'ascens, també, a la categoria Preferent. Amb aquests dos ascensos, a més, el CE Vilassar tindrà la temporada que ve dues categories inèdites, Aleví Preferent i Infantil Preferent.