Els Diabòlics Anònims van convertir la Plaça de la Vila en un circ diabòlic el passat dissabte 29 d'abril pel seu Akelarre. El Diabòlic Circus va ser el marc del seu ja tradicional Versot i l'encesa de les masses.

">

El foc de diables i diablons encén la Festa Major

Última revisió 12-02-2021 15:24
02/05/2017

AkelarreEls Diabòlics Anònims van convertir la Plaça de la Vila en un circ diabòlic el passat dissabte 29 d'abril pel seu Akelarre. El Diabòlic Circus va ser el marc del seu ja tradicional Versot i l'encesa de les masses.

Malabaristes, pallassos, equilibristes i fins i tot l'home forçut van donar la benvinguda als vilassarencs a l'Akelarre dels Diabòlics Anònims. Aquest 2017 la colla de diables de Vilassar de Dalt va voler emmarcar el seu Versot en un circ diabòlic habitat pels personatges més diversos i sinistres. Després de la lectura del text satíric la plaça es va encentre amb le masses dels diables de Vilassar acompanyats dels Peluts de Foc de Cabrils i els Diables del Vi d'Alella. L'espectacle, que va omplir la Plaça de la Vila de curiosos, valents i amants del foc, va acabar amb un castell de focs.

Akelarre Akelarre

Akelarre Akelarre

Akelarre Akelarre

Dilluns 1 de maig va ser el torn dels més petits de la colla, els Diablons Anònims, que amb el seu Correfoc Infantil van posar el punt i final a la Festa Major.

Correfoc infantil Correfoc infantil