Litúrgia i festa es van donar la ma aquest primer de maig per acomiadar la Festa Major dels Sants Màrtirs. La processó i el tancament de les relíquies i el comiat del capgròs Salvador Riera van ser el colofó a quatre dies intensos de festa.

">

El tancament de les relíquies i el comiat d'en Salvador Riera posen el punt i final a la Festa Major

Última revisió 12-02-2021 15:24
02/05/2017

Salvador RieraLitúrgia i festa es van donar la ma aquest primer de maig per acomiadar la Festa Major dels Sants Màrtirs. La processó i el tancament de les relíquies i el comiat del capgròs Salvador Riera van ser el colofó a quatre dies intensos de festa.

El tancament solemne de la Festa Major dels Sants Màrtirs va començar, un any més, amb la processó amb les relíquies dels Sants Màrtirs que aquest any va anar fins al barri de La Galbanya on la comitiva es va reunir amb les autoritat. Tots plegats, representants de la Confraria dels Sants Màrtirs, el Cos de Portants, autoritat locals, músics i imatgeria festiva van enfilar el camí cap a l'Església de Sant Genís.

Processó Processó

Processó Processó

A l'Església, els vilassarencs i vilassarenques van assistir a les Completes solemnes amb orgue i orquestra, dirigida pel vilassarenc Jaume Yelo. L' acte va acabar amb el cant dels Goigs, el repartiment de les roses i el tancament dels Sants Màrtirs.

Tancament Tancament

Tancament Tancament

Tancament Tancament

A la nit i després del Correfoc Infantil, en Salvador Riera va aparèixer al balcó de l'Ajuntament per acomiadar la Festa Major dels Sants Màrtirs i va agraïr a totes les persones i entiats implicades en la Festa Major la seva feina i dedicació. Acompanyat dels gegants Pere Màrtir i Genisa i els timbalers, en Salvador va tornar a dins l'Església per dormir fins l'any que ve.

Final Final